zatvori
zatvori

Jesenji sajam Banja Luka 2017

LADA AUTO D.O.O, Banja Luka je u periodu od 16.11.2017. godine do 19.11.2017. godine predstavila svoja čuvena terenska vozila LADA 4×4 , LADA 4×4 URBAN i putnički automobil LADA VESTA na „Jesenjem sajmu 2017“ Banja Luka u prostorijama Banjalučkog Velesajma.

Zadovoljstvo nam je bilo predstaviti svoja terenska vozila i još jednom upoznati naše potencijalne kupce sa mogućnostima automobila LADA 4×4.

Automobil LADA 4×4 koncept je koji već decenijama potvrđuje svoje prednosti u odnosu na druga terenska vozila.

LADA 4×4 sa reduktorom na svim brzinama, blokadom diferencijala, savremenim upravljačkim i kočionim sistemom prvi je terenac koji kupcima širom svijeta omogućava kretanje i po najzahtjevnijim terenima.

LADA 4×4 URBAN automobil koji pored svoji odličnih terenskih karakterisitka odlikuju osobine kao što su klima uređaj, novi dizajn obloge tunela sa držačima za čaše, grijani i elektropodesivi spoljni retrovizori, plastični branici, metalik boja, modifikovana rešetka hladnjaka, 16-inčne aluminijumske feluge, neke su od glavnih osobina zahvaljujući kojima je lako prepoznati ovog čuvenog terenca.

LADA VESTA novim model putničkih automobila LADA, moderan, brz, sjajan automobil prilagođen potrebama kupaca. Dizajn nove LADA Veste prepoznatljiv je po X-koncepciji i tamnoj boji rešetke prednjeg dijela vozila, ukrasnim detaljima i modernim zadnjim svjetlima. Zbog visoko podignute linije vrata, sa izduženom haubom i kosim krovom vozilo izgleda dinamično i sportski. LADA Vesta raspolaže sa veoma velikim spektrom boja i lako se primjeti na ulici.