NOVA GRANTA HATCHBACK

OKRETAN GRADSKI AUTOMOBIL

Nova Granta Hatchback će Vam se svideti na prvi pogled. Okretan gradski automobil koji privlači pažnju svojim lijepim dizajnom. Povišen prednji kraj sa visoko postavljenim farovima, istaknuti branici i aluminijumske felne čine da se automobil čini većim i mišićavijim. Utisak ne vara, nova Granta Hatchback je snažnija i udobnija od prethodnika.

Zamišljena kao prvenstveno okretni gradski automobil, Granta Hatchback Vas zahvaljujući snažnim motorima neće razočarati ni na otvorenom putu. Velika vrata prtljažnika sa visokim otklonom i deljiva zadnja klupa obezbeđuju modularnost pri prenosu prtljaga.

JEDNOSTAVNOST I BEZBJEDNOST

Jednostavna, ergonomična kabina sa logičnim raspoređenim i pristupačnim komandama i ostavama za sitnice, doprinjeće zadovoljstvu vozača. Iako koncipirana kao urbano vozilo, Granta Hatchback zadržava dio tradicionalne Ladine robusnosti i izdržljivosti ogibljenja. Automobil se proizvodi u skladu sa svim važećim Evropskim i Ruskim standardima bezbjednosti, opremljen je sistemima elektronske asistencije u vožnji i vazdušnim jastucima, a primjenjena su savremena konstrukcijska rješenja u ojačavanju i zaštiti putničkog prostora, konstrukciji instrument table i zaštite pješaka.