NOVA GRANTA UNIVERSAL

GRADSKI KARAVAN

Nova Granta Univerzal će Vas privući lijepim dizajnom. Povišen prednji kraj sa visoko postavljenim farovima, istaknuti branici i aluminijumske felne čine da se automobil čini Većim i mišićavijim. Utisak ne vara, nova Granta Universal je snažnija i udobnija od prethodnika.

Koncipirana da pruži izuzetnu raznovrsnost upotrebe, Granta u Univerzal varijanti nudi kompromis između koncepcije karavana i skladnih dimenzija automobila kompakt klase. Automobil zadržava karakteristike preglednosti i lakoću manevrisanja i parkiranja, a pristupačni prtljažni prostor od 335dm3 lako će zadovoljiti dnevne potrebe. Obaranjem zadnje klupe automobil pokazuje pravo lice, i zapreminom od 670 dm3 tovarnog prostora lako će zadovoljiti i najzahtevnije.

JEDNOSTAVNOST I BEZBEDNOST

Jednostavna, ergonomična kabina sa logičnim raspoređenim i pristupačnim komandama i ostavama za sitnice doprinjeće zadovoljstvu vozača. Koncepcija kabine omogućava dovoljno svjetlosti i prostora za putnike, a utisku prostranosti doprinosi i obilje prostora za glave putnika.

Granta Univerzal zadržava deo tradicionalne Ladine robusnosti i izdržljivosti ogibljenja. Automobil se proizvodi u skladu sa svim važećim Evropskim i Ruskim standardima bezbjednosti, opremljen je sistemima elektronske asistencije u vožnji i vazdušnim jastucima, a primenjena su savremena konstrukcijska rješenja u ojačavanju i zaštiti putničkog prostora, konstrukciji instrument table i zaštite pješaka.